Oikeammin helleiltana töissä. Viikonloppuna oltiin mökillä ja festareilla, uitiin, saunottiin, juotiin ja grillailtiin hyvässä porukassa. Oli tooooosi kiva viikonloppu, vaikka etukäteen oli aika paljonkin stressiä kun järjestelyt alkoivat pissiä pahemman kerran, johtuen lähinnä muutaman teinitytön sooloiluluista. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

Kävin tarkoituksella ostamassa uudet bikinit ennen reissua, kun tiesin lämpimiä ilmoja luvatun. Omistin tosin kolmet bikinit jo entisestään, mutta olen (omasta mielestäni) muutaman kilon lihonut viime vuodesta, joten halusin tuommoisen toppi-mallisen yläosan, että pahimmat löllöt vatsasta peittyivät. Ostos oli onnistunut, vaan nytpä kärsin pahasti palaneista olkapäistä ja yläselästä. Yöllä ei tiennyt miten päin olisi ollut sängyssä, kun sattui yläselkään. Vaan eiköhän tuo tuosta äkkiä rusketukseksi muutu.

Kätenikin poltin juhlinnan tuiskeessa, nojasin nimittäin palavaan hyttyssavuun koko painollani. Kirpaisi pahemman kerran, mutta tuli tuota palovammaa sitten liotettua järvivedessä, yli kilometrin uintimatkan verran :D Eipä tainnut olla viisas teko lähteä uimaan humalapäissään aamuyöllä vastarannalle ja takaisin, mutta hengissä selvittiin, onneksi.

Töissä meinaa olla kovin hiljaista, onneksi on taas vaan kuuden tunnin päivä, niin äkkiähän tämä on lusittu. Kotona odottaa kamala kaaos, jos (kun) rakas ei ole saanut siivoiltua. Mutta kai se vaan minun täytyy käyttää torstain vapaapäivä taas kerran kämpän siivoamiseen. Etenkin kun mies kutsui ystäviään meille tulevan viikonlopun viettoon. Vähän tylsää, että ne aikovat lähteä tammerfesteilemään, kun itse olen joka ilta puolille öin töissä. Mutta ei auta valittaa, muuten tuleekin heinäkuulle niin vähän työtunteja, että palkkaa ajatellen on oikein hyvä, että saa tehdä viikonloppuisin iltavuoroja. Ja kun ei tämä homma ole fyysisesti rankkaa, henkinen puoli vaan on välillä koetuksella, kun ihmiset soittavat humalapäissään tai muuten vaan piruilevat. Jos on hiljaista niin ehtii hyvin lukea muiden ja kirjoittaa omaa blogia, ja jos on kiirettä niin kuluupahan työpäivä nopeasti. Tätäkään päivää on enää vain puolitoista tuntia jäljellä. Jess.